donderdag 8 oktober 2015

Customizing-adviseur by Veritas

Dinsdagavond was ik één van de gelukkigen die geselecteerd waren om een kijkje te komen nemen op het hoofdkantoor van Veritas in Kontich én een opleiding mochten volgen tot customizing-adviseur.We werden hartelijk ontvangen door Joke en Ilse, 2 hele toffe Veritas-madammen!

Joke nam de rondleiding in de kantoren voor haar rekening, Ilse gidste ons daarna door de wondere wereld van het customizen.

Wat een inspirerende, creatieve omgeving om te werken, ik was in ieder geval meteen verkocht!  Ik hoop stiekem dat Veritas af en toe nog wat projecten voor mij in petto heeft.... 
Waarom een opleiding tot customizing-adviseur?  Wel, op 17 oktober is het Dag van de Kringloopwinkel!

Die dag vind je mij wellicht terug in de Kringwinkel van Turnhout met mijn eigen customizing-tafel met de spullen van Veritas om mensen te inspireren, of met andere woorden, geef 2de hands een 3de leven.  

Hopelijk tot dan!

Let ook op de lampen gemaakt van plastic flessen met vlechtwerk eromheen!

Een prachtige ruimte om de pauze door te brengen.
De brei-hoek
Stofpanelen met digitale print vanaf nu in de Veritas winkel!
En dat de wereld klein is, werd die avond nog maar eens bewezen, liep ik daar Delphine daar toch wel niet tegen het lijf zeker!  En ik maar schrik hebben dat ik niemand ging hebben om een babbeltje mee te doen!  Haar verslag over onze Veritas-ervaring kan je hier lezen!

Wordt vervolgd!2 opmerkingen: