Wie ben ik

Ik ben Carolien (1981) en sinds 2012 gebeten door het naaivirus!
Ik woon in het rustige Zoersel samen met man en dochter Fleur (2008).
Om de 14 dagen ben ik ook de boze stiefmoeder (;-)) van Adina (1997) en Arno (2000).

Het begon allemaal met het volgen van een plaatselijke naaicursus samen met een vriendin, wat uiteindelijk uitgegroeid is tot één van mijn belangrijkste bezigheden naast mijn dagelijkse job bij Datacenter United, mijn huishouden en alle rest dat er als moeder nog bij komt kijken.

Sinds oktober 2016 ben ik in bijberoep begonnen met Ateljee Caro.  Een klein gezellig atelier waar je kan komen naaien samen met gelijkgestemde zielen.

Ik kan úren bezig zijn met het doorbladeren van al mijn naaiboeken, stoffen combineren in mijn ondertussen gigantische collectie, webshops doorsnuisteren of de bakstenen stoffenwinkels afschuimen, ideeën opdoen via Pinterest of via blogs van andere creatieve zielen.

Heel veel dingen heb ik geleerd op mezelf door te proberen, fout te doen en te herbeginnen, via tutorials op het wereldwijde web, via workshops en via de naailessen die ik tot op vandaag nog steeds volg.

Met andere woorden, mijn dagen zijn gewoon veel te kort!

Ik hoop dat jullie genieten van mijn blogje en dat ik jullie misschien ook kan inspireren :-)

Heb je vragen, suggesties of wat doen ook, laat dan gerust een bericht achter!

Veel lees- en naaiplezier!

- Carolien -


1 opmerking:

  1. Hoi Caro! Geeft u ook cursussen aan leken? Ik zou voor mijn dochtertje Fleur graag rokjes en jurken leren stikken :-) Mvg, Gwen
    0478690699
    peetersgwen@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen