woensdag 14 november 2018

Willa van Beletoile

Dat Isabel een krak is in het ontwerpen van patronen, weten we intussen al, denk maar aan de Isa sweater, de Lux dress, ....

Isabel dacht ook deze keer weer aan mij - merci Isabel! - om mee haar nieuwste hersenspinsel te testen, de Willa!  Een superschattig overgooier jurkje met ruffles of salopet met ruffles, dat ik helaas niet meer kan maken voor Fleur, ze worden zo snel groot en weten tegenwoordig al zo snel wat ze wel en niet willen.  :-)


Je kan namelijk ook de basic sweatpants maken met longsleeve, yay!

Voor de sweatpants kan je eventueel in de zijnaad 2 panden contrasterende stof gebruiken, ik ging voor een basic zwarte versie in french terry en naaide nadien over de gehele zijnaad een lint met contrasterende kleuren. Vooraan kan je kiezen voor een platte plooi of een stolpplooi, ik opteerde voor de platte plooi.  De elastiek zit enkel aan het rugpand van de broek waardoor de broek vooraan mooi recht doorloopt.De longsleeve is een basic model dat niet in je patronenkast mag ontbreken.
Zowel de pasvorm van de broek als de longsleeve zijn perfect!


De Willa, een patroon met heel veel opties zowel voor de kleine als voor de grotere kids!
Dat heb je weer schitterend gedaan Isabel!Bij aankoop van het Willa patroon, krijg je er nog een gratis patroon bovenop, de Vesper sweater voor dames, hoe leuk is dat!!!Zwarte french terry:  Stoffenheide
Lint:  Studio Sanne
Zwart-witte tricot longsleeve: uit mijn voorraad


10 opmerkingen:

 1. Dikke merci! Staat jouw meid geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dat had ik nu niet in de willa gezien! dus merci, want dit krijg ik ook aan jolien verkocht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het bewijs dat ook grote meisjes niet vergeten worden, echt leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die FLeur, ge moet ze toch wat minder eten geven ze, want wat blijft die groeien. Ze staat prachtig met haar nieuwe outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En als ze zo goed gaat worden eten gelijk de moeder ..... ;-) hahahah, merci An!

   Verwijderen