dinsdag 3 april 2018

Win jouw favoriete Cherry Design!!!

Wat worden we hier in België toch verwend met patroon- en stoffenontwerpsters!

En ja hoor, er is een nieuwe naam in stoffenland!  Cherry Designs aka Juffrouw Kersjes lanceert haar eerste stoffencollectie!  En ik werd toch wel gevraagd zeker door Juffrouw Kersjes herself om met één van haar stoffen aan de slag te gaan.  Daar zeggen we geen nee tegen, ik vind het heerlijk om al ons Belgisch talent mee een duwtje in de rug te kunnen geven!

Ik koos voor de Dragonfly, een tricot van 200 g/m2.  Even meegeven dat alle stoffen uit de collectie digitaal geprint werden, behalve deze Dragonfly is rotatiedruk en dit alles volgens de Oeko-Tex Standard 100.Zien jullie de prachtige rose golden print?  De libellen zijn heel licht roze van kleur, met hier en daar , heel subtiel, een glinsterende libelle tussen.Zoals eerder gezegd, voor Fleur geen kleding met te veel frullekes.  Ze koos zelf een patroon uit Ottobre 1/2018.  Een basic tricot jurk met gerimpelde taille en splitjes aan de 3/4de mouwen.

Zijn jullie al verlekkerd?

Hou zeker de Facebook pagina, Instagram en Blog van Juffrouw Kersjes deze week in de gaten want je kan een waardebon winnen van maar liefst € 150 !!!  

Tip:  Meedoen via alle 3 de kanalen vergroot je kans op de overwinning ;-)

De winnaar wordt bekend gemaakt op 8 april 2018.


Veel succes!


11 opmerkingen: