vrijdag 30 maart 2018

Isa by Beletoile

Ik mocht een tijdje geleden mee de #isatop #isadress #isasweater testen, het nieuwste patroon van Isabel van Beletoile.  

Een veelzijdig patroon van maat 80 tot 158.  Fleur valt gelukkig nog net binnen deze maten!  Sweaters, croptops, sweaterjurken, dat zijn de dingen die hier het liefst gedragen worden.

Je kan kiezen voor een colorblock versie, met de trendy V-vorm vooraan of gewoon plain en simple kan allemaal.  Lange mouw, korte mouw, croptop, sweater, sweaterdress of jurk met rimpelrok met opgestikte zakken, oneindig veel mogelijkheden!

Fleur houdt momenteel van 'kortere' truitjes, maar ze mogen ook niet té kort zijn.....  Ik heb enkele goedzittende truitjes uit haar kast nagemeten en uiteindelijk kwam ik uit op een lengte tussen de sweater en de croptop in.  Ik verlengde het patroon van de croptop in maat 152 met 5 cm en deze zit perfect. 

2 weken geleden trokken we met de vriendinnen weer richting Oostende voor ons jaarlijks naaiweekend en ik naaide daar niet 1, maar 3 #isatops.Ik maakte 2 Isatops met colorblocking en korte mouwen.  De prachtige Eva Mouton en About Blue fabrics kwamen eindelijk uit de kast!
Als 3de maakte ik er eentje volledig uit Eva's poezenstof met lange mouwen.Afgelopen zondag gelukkig even wat mooier weer om een paar foto's te maken.
Een Fleur-proof patroon!  Dankjewel daarvoor Isabel!!

Meer Isa inspiratie vind je op mijn Facebook pagina en Instagram.Overtuigd?  Bestel dan hier jouw exemplaar van de Isa :-)
Haast je want tot 1 april krijg je het patroon van de Isa voor dames er gratis en voor niets bij!
4 opmerkingen: