donderdag 19 oktober 2017

Indigo here we go-o

Wanneer eerder dit jaar de eerste collectie van See You At Six Playtime verscheen, was ik meteen verkocht aan de witte grill in french terry.

Ik maakte er aanvankelijk een Indigo jurk van, uit het boek Remi & Cosette for teens.  Na een eerste pasbeurt leek de 12 jaar toch nog wat ruim te zijn zodat deze jurk een tijdje aan de kant kwam te liggen.  

Ik haalde deze echter weer boven naar aanleiding van de release van See You At Six Playtime 2.  De jurk werd opnieuw gepast en eindelijk omgezoomd.  Joepie!De indigo jurk is er eentje zonder zijnaden met opzij 'ingebouwde' zakken en een driekwart mouw.  Een heel cool model, dat ook nog eens in een wip in elkaar zit!Deze jurk gaat hier in de winter gedragen worden met een zwarte longsleeve onder, een dikke collant en stoere bottines.  

Met de rest van de stof maakte ik een tijdje geleden het Mona rokje.Met dit naaisel zijn we weer helemaal mee met 'Stik Belgique'.  Een Belgisch patroon in een stof van Belgische bodem!


9 opmerkingen:

 1. Tof! Dat boek nam ik toevallig gister uit de bieb mee. Hopelijk past de kleinse maat al bij mn flinke 10jarige, want stonden wel paar stoerdere patronen in, naar t zin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, daar zouden mijn dochters jaloers op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi mooi mooi! En je dochter doet dat ze goed poseren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankzij jou nu op mijn to sewlijst! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo mooi! Ik wil dat patroon voor mezelf 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die jurk zou ik zelf ook dragen, zo tof! x Nicky

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie jurk! Ze groeien snel, niet?

  BeantwoordenVerwijderen