dinsdag 31 oktober 2017

Een gouden boek #svdhz3 verdient ...

een gouden sweater!!!

Samen met naaivriendin An zakten we op 15 november af naar de Wattenfabriek in Herzele voor de boekvoorstelling van Stof Voor Durf Het Zelvers 3.  Een samenwerking tussen de getalenteerde blogsters Griet en Annick.  Een boekvoorstelling die af was tot in de puntjes, een prachtige locatie, drank en taart voor iedereen, 2 winkels die hun stofjes hadden uitgestald, een heleboel andere enthousiaste blogsters, ....

Onderstaande foto spotten we op de blog van Annick, we waren dus aanwezig ;-)Wat was ik blij dat het boek ook voorzien was van tienerpatronen!  
Het is trouwens een boek voor gans de familie, van baby tot volwassene, meisje/jongen, man/vrouw én zelfs voor de liefhebbers enkele breipatronen!

De trui met grafische lijnen leek me een perfect project om mee te starten.  Een leuke sweater die ingenieus ontworpen werd met de doorlopende buikzak (of hoe ik het ook moet noemen ;-). En die in een wip in elkaar zit!

Je hebt wellicht al wel gemerkt dat velours weer helemaal in is!  Ik gebruikte voor de sweater een goudkleurige rekbare velours met een glans.  Afhankelijk van de lichtinval kleurt de sweater lichter of donkerder goud, de naden in het achterpand geven ook nog een extra kleurenspel!  En uiteraard is deze sweater ook superzacht!  Helemaal zoals Fleur het graag wil!
Patroon:  Trui met grafische lijnen - Stof Voor Durf Het Zelvers 3
Stof:  Stoffenverkoop Kapellen

8 opmerkingen:

 1. Geslaagd zou ik zeggen. En aan haar gezicht te zien is ze er blij mee!!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een pareltje zo uit velours, zo'n trui om in te wonen he!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, die ziet er zoooo aaibaar uit. Prachtige kleur! Ik maakte al een grafische trui voor Bas en heb nu eentje geknipt voor Lara. Ik ben benieuwd naar het resultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een schoontje zeg...ik maakte er ook al twee ...een top patroon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een schoontje zeg...ik maakte er ook al twee ...een top patroon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi hoor! Door de kleur en stofkeuze komt de snit van het patroon op de rug helemaal in the picture, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen