zaterdag 22 augustus 2015

Stofverslaafd

En wat doe je zoal tijdens je verlof wanneer je niet op reis gaat om een beetje centen uit te sparen om eindelijk de verbouwingswerken van het huis af te ronden?
Inderdaad, alle stoffenwinkels in de buurt doen en massa's stofjes kopen!  ;-)

Na de stoffenmarkt in Utrecht was deze keer de stoffenverkoop in Kapellen aan de beurt.  Ik was eigenlijk niet van plan om daar tijdens mijn verlof nog te passeren en ik had het misschien ook beter niet gedaan voor mijn portemonnee, want ik heb er toch weer heel wat buitengesleurd. 
Gelukkig nog steeds geen bancontact daar wat het koopgedrag enigszins nog een beetje kan inperken!

Wat hebben we gekocht?
Veel te veel.


Tricot met digitale prints voor sweaters voor Fleur, sweaterstof in oker en muntgroen met een glittertje erin en nepleer in het goud! 

Kijk en geniet met me mee ;-)

De tafel met stoffen met digitale prints werd serieus uitgebreid, zowel in katoen als tricot.  De winkel werd ook opgefleurd door t-shirtjes en kleedjes gemaakt in deze prachtige stofjes, wat een mens nog meer doet kopen natuurlijk!Verder nu ook heel veel keuze in sweater- en joggingstof met print!
En ook heel veel keuze in mooie dierenvellekes, maar wel niet zo goedkoop als de zebra en giraf die ik in Utrecht op de kop heb kunnen tikken.


En nu ga ik echt beginnen stikken stikken stikken ipv kopen kopen kopen!!


11 opmerkingen:

 1. Hoeveel kost sweater daar? En hebben ze er met bloemen?

  Alhoewel hier ook beter eerst stikken en dan kopen😝

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De seaterstof kost daar rond de 10€ per meter, met bloemen niet dacht ik. Heb net bij Madeline weer een prachtig sweaterstofje gekocht, oudroze met zebra's en aan de binnenkant fleece, Fleur was meteen verkocht (en ik ook natuurlijk!) 😍

   Verwijderen
  2. amai het was uw koopweekend wel precies ;-) ik heb braaf niets gekocht deze week eerst maken dat er plaats is om nieuwe stofjes te leggen want ze kunnen er niet meer in

   Verwijderen
  3. De titel zegt het he, compleet verslaafd ben ik!

   Verwijderen
 2. Naait ze!

  Tina
  www.driecreatievebijtjes.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh, dat belooft veel mooie naaisels binnenkort :-). Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ik heb nog een week verlof, en ik wil nog zoveeeeeeeel maken, ga weer tijd tekort hebben!

   Verwijderen
 5. ik dacht het al te herkennen en ben ook nog steeds blij dat er geen bankcontact is om zo mijn geweten te sussen dat ik dan verantwoord-er koop :-) ni dus, ik leen soms geld van de zus :-) :-)
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen