dinsdag 2 februari 2016

Naaiweekend Stoffenmie

Enkele maanden geleden was ik de gelukkige winnaar van een naaiweekend georganiseerd door  Stoffenmie.  Zij deed toen een mega give-away ter ere van de opening van haar stoffenwinkeltje in Nijlen.

Vorig weekend was het eindelijk zover!  Vrijdagavond vertrok ik samen met naaivriendin An (jaja, ik mocht ook nog iemand meenemen!) richting Heibrand in Westmalle, even vermelden dat dit dus 6,5 km van mij thuis is  ;-)  De mensen uit mijn omgeving vonden het uiteraard grappig dat ik "op weekend" ging naar Westmalle.  :-)

Het was meteen duidelijk dat we allemaal op dezelfde lijn zaten want nadat we ons vrijdagavond allemaal geïnstalleerd hadden, werd er al meteen gestikt tot 1u 's nachts!

Zaterdag hetzelfde scenario, stikken stikken stikken en tussendoor iets gaan eten in het hoofdgebouw van de Heibrand.

Zelf eten maken moesten we niet aan denken, de mensen van Heibrand voorzagen ons van ontbijt, lunch, vieruurtje en diner.  Voor in ons huisje zelf had iedereen de nodige versnaperingen meegenomen (lees: 2 wasmanden vol chips, koeken, snoep, nootjes etc.)  Mijn dieet ben ik tijdens dit weekend even vergeten.  :-)

Ook zondag werd er nog lustig op los gestikt tot ongeveer 15u.

Heel wat stuks rolden vanonder mijn machine, maar daarover meer in mijn volgende blogposts!

Kortom een zéér geslaagd weekend!  Zelden een groep tegengekomen die zo oprecht geïnteresseerd waren in elkaar, samen gelachen hebben, genaaid, elkaar geholpen, .....
Dit weekend is zeker voor herhaling vatbaar!
Bedankt Stephanie voor de organisatie en bedankt aan al mijn mede-stiksters, heel fijn jullie te leren kennen en hopelijk tot de volgende keer!
 
Carolien xxx


9 opmerkingen:

 1. Oh, suske! Heel graag gedaan!! Ik vond het ook heel leuk. Inderdaad een ongelooflijk toffe groep. Die sfeer was echt uniek... Die volgende keer zal er zeker komen... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was vereerd dat ik mee mocht gaan naaien en we hebben ons inderdaad geweldig geamuseerd, voor herhaling vatbaar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Top, zo blij voor jullie dat het zo goed is meegevallen! Benieuwd naar al die naaisels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er daar gezellig uit! Benieuwd naar je naaisels :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, ik trek in de herfst ook naar daar, mijn collega's moesten ook al lachen met het 'op weekend naar westmalle' aspect :-)

   Verwijderen
 5. Lijkt me super, zo'n naaiweekend met een toffe groep!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me super tof zo'n weekendje naaien...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. HET weekend, het ziet er veel belovend uit, ben benieuwd naar je creaties!
  zus 3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me leuk zo'n naaiweekend. Waarom gebeurt dat hier in de buurt nooit? Hoewel ik toch twijfel of ik mijn gezin een weekend zou kunnen achterlaten. Ik ben wel benieuwd om die creaties te zien.

  BeantwoordenVerwijderen